Napredak1869


Go to content

Main menu:


Отстрани и Отвътре

МТ алтернатива

Драматичен театър за средношколци


Участници са младежи и девойки от 15 до 20 годишна възраст.Постановките,които изпълняват са свързани са свързани с отношението на младите хора към упойващите вещества и насилието.Пиесите са оригинален синтез от театър музика и балет акцентуващ върху актуалните човешки проблеми.По значими постановки - "Живот ли бе..1" и"2" , "Малкият принц" по Антоан дьо Сент Екзюпери,"Не падам духом" от Йордан Радичков , "Бомба в училище" .


Театър на открито


Във връзка с определени чествания се подготвят от обучени актьори- аматьори представления на открито. Обикновено те са свързани с предизвикателства, като: първото театрално представление изнесено на връх Ботев 2376 м н. в.,пред планинарски групи от цяла България, или на х. Мальовица 2729 м н. в.,с посланието за опазване на озоновия слой на планетата.Незабравимо ще остане честването на 125 години от основаването на град Горна Оряховица и разиграните етюди от миналото

Студия за работа с сираци


Винаги искуството помага на изоставените и отхвърлени от обществото да намерят смисъла на своето съществуване. Работата с тези деца е много трудна , но и необходима за по пълното им адаптиране към обкръжаващия ги свят.
Младежкия театър е предоставя възможност на тези деца да изявяват своите възможности на голямата сцена.Подпомага ги и превръща един експеримент в успешно направление за дейност.


Sub-Menu:


™DeSigN by PL_5® | napredak_1869@abv.bg

Back to content | Back to main menu